Italianità at the peakS
At the Serenata by Hönggerhof, winter becomes a time of indulgence: culinary advisor Andrea Mocci from the Hönggerhof and head chef Claudio Carboni lead a team that brings the whole spectrum of Italian flair to the table with Zurich roots and an Italian soul – authentic, seasonal, and heartfelt.
In the wintersaison 2025/2026 the restaurant Serenata by Hönggerhof is open from December 11th 2025 until April 5th 2026.
Claudio Carboni
Our culinary ambassador from Sardegna
our kitchen
During the winter season, we will whisk you away to a new world of culinary delights in the evening. Look forward to authentic Italian cuisine, for which our sister establishment, the Hönggerhof Zurich, is so well known:
La dolce vita in the heart of the Grisons Alps: at Serenata by Hönggerhof, you can feel the Italian zest for life in every detail – in the cuisine, in the wine, and in the way we welcome our guests. With passion, warmth, and a touch of southern temperament, we create moments you will never forget.
Whether homemade classics, espresso with soul, or a nice glass of wine – this is where Swiss hospitality meets Italian joie de vivre. Benvenuti alla Serenata by Hönggerhof!
our wine cellar
Our treasure trove stores around 200 treats under perfect conditions, ready for you to discover and uncork: fine bottles from famous international wineries as well as selected insider tips, regional rarities, and exquisite discoveries.
GOURMET-ABENDE
Geniessen Sie unser Gourmet-Menu im artis by Tristan Brandt. Unser Gourmet-Arrangement ab CHF 360.– pro Person inkl. Übernachtung, Apero um 18.30 in unserem Salon, 5-Gang Gourmet-Menu um 19:00 Uhr und Frühstück findet auch in der Wintersaison 24/25 statt.
Gern empfangen wir zu den Gourmetabenden auch Gäste ohne Zimmerbuchung. Der Preis pro Person beläuft sich auf CHF 150.-. Inkludiert sind der Apero um 18:30 Uhr in unserem Salon sowie das 5-Gang Gourmet-Menu, welches um 19:00 Uhr für alle Gäste startet.
Für Reservierungen steht Ihnen unser Team der Hotelrezeption gern unter +41 (0) 81 378 80 80 oder info@praetschli.ch zur Verfügung.
Gourmet-Übernachtung | |
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Doppelzimmer 25 m2 / Nord-/Ost-/Westseite | 350.-- |
Doppelzimmer 23 m2 / Südbalkon | 380.-- |
Wohnschlafzimmer 35 m2 / Südbalkon | 400.-- |
Junior-Suite 37 m2 / Südbalkon | 430.-- |
Suite 50 m2 / Südbalkon | 460.-- |
Einzelzimmer 16 m2 / Nord-/Ost-/Westseite | 380.-- |
Einzelzimmer 17 m2 / Südbalkon | 400.-- |
Die Preise verstehen sich pro Person in CHF und schliessen die folgenden Leistungen ein:
Gourmet-Halbpension im Restaurant artis by Tristan Brandt, eine Übernachtung,
Frühstücksbuffet, freie Benutzung Wellnessbereich, Mehrwertsteuern und Taxen.
Öffnungszeiten
11.12.2025 - 05.04.2026 | ab 19:00 Uhr Montag bis Mittwoch Ruhetag |
Reservieren
Wir freuen uns auf Ihren Besuch. Bei Lebensmittelunverträglichkeiten kontaktieren Sie bitte die Réception oder den Chef de Service, wir stellen uns gerne auf Ihre speziellen Bedürfnisse ein.